Förlossningen

Hejsan 

Oj vilken dag !!! 

Va hos barnmorskan kl 14 och vi gjorde rutin kontroll . Och allt va väl bra utom mitt blodtryck som va lite högt. Och sen nämnde jag att bebisen är inte lika aktiv. Alltså inte lika starka sparkar och buffrar.  Mest de pirr typ. Då hon bökade på med min mage klämde och kände.och bebisen rörde inte på sej så ville hon att jag skulle åka in på förlossningen på koll. Så hon ringde dit direkt och sa att jag är på väg in till dom. 
Så fick dom göra bättre koll med ultraljud och så.

Så jag åkte raka vägen dit, mamma fick hämta Miliam på dagis och melwin och wilja fick cykla till momma efter fritids.. 

När jag kom in så var de väldigt lungt där. Tror dom hade bara en passient där.och 8 st va dom i deras kontor.. Så jag fick komma in på ett rum direkt och dom koppla upp mej så fick jag vila 1 timme. 
Efter de kom läkaren och ville göra ett ultraljud och hon höll på stöka fram och tillbaka och jag fatta ingenting av vad som syntes på tv bilden. Hon förklarade inget heller , och hon höll på leta o leta. Tillslut börja jag bli orolig och undra vad hon leta. Då förklara hon lite. 
Men hittade som inte nån bra ficka med fostervatten så hon ville hämta överläkaren . Så då gjorde hon de , och hon hittade en liten ficka med fostervatten . Sen tog dom och skulle mäta hur stor bebisen är och bebisen va liten. Men redo att komma ut. Och då ville hon känna på tappen om den va mogen eftersom jag hade fått värkar. Och den va mogen och öppen 2 cm. Så hon gjorde en hinnesvepning och ville att jag skulle komma tillbaka i morgon bitti efter jag lämna på dagis . Så ska de göra en ny kontroll samma som idag och ev bli igångsatt genom att dom tar kvinnorna så vattnet går och då blir de bebis i morgon på våran BRÖLOPPSDAG ❤

Jag är så sjukt nervös . Och coffe är i stugan och snickra på de där dasset ..men ska väl komma hem till i morgon bitti då jag ska in igen. 

Status nu : molande värk!!!! 19:15